Durf anders te zijn

Woven Clauds maakt het mogelijk om jouw eigen geweven draagdoek te ontwerpen!

'Durf anders te zijn' is een uitspraak die het beste ons team van mama's en ons bedrijf beschrijft.

Veel plezier op onze website.

 

Deel de liefde met anderen of vertel ons je twijfels.

Ontwerp


Het ontwerp moet worden ingediend als vector of pdf bestand. Het patroon moet aan alle kanten aan elkaar aansluiten en op ware grootte zijn (35 of 70 cm breed).

Garen


Op dit moment kun je kiezen voor katoen, linnen of merino wol. Afhankelijk van de kleuren die leverbaar zijn. Neem voor beschikbaarheid van kleuren en andere garen contact met ons op.

Kosten


Het aanvragen van informatie of indienen van een ontwerp of idee is gratis en vrijblijvend. Je betaalt alleen wanneer het minimum aantal draagdoeken is verkocht. De standaard prijs voor een 100% katoenen draagdoek maat 6 is €135,-.


Productie


Er moeten minstens 10 draagdoeken verkocht worden in de pre-order voordat het ontwerp in productie kan gaan. De rest wordt verkocht in onze webshop.Neem contact op voor het indienen van een ontwerp of idee via info@wovenclauds.nl


Ten minste 10 draagdoeken van een ontwerp moeten worden verkocht voordat het ontwerp in productie kan gaan.

 

Door het plaatsen van de bestelling ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Het herroepingsrecht geldt niet op producten die op bestelling gemaakt worden of speciaal voor de klant besteld worden. Dit betekent dat je jouw bestelling niet kunt annuleren of retourneren. 

 

Natuurlijk geven wij garantie op productiefouten en streven wij naar het leveren van hoge kwaliteit.


Je kunt ons voor al jouw vragen en opmerkingen bereiken via mail: info@wovenclauds.nl of via whatsapp: 0031 6 46 81 71 91

Of via het contact formulier op de pagina Contact.