For now only in Dutch.

‘Durf anders te zijn’

 

Het is een uitdaging om een bedrijfsvisie te schrijven als je bedrijf zo in je zit dat je het niet los kunt koppelen van jezelf.

 

Ik ben Claudia, geboren in 1990 te Diemen, Nederland. Samen met mijn man en onze twee dochters (en honden en paarden) wonen wij, sinds half 2018, in Duitsland. Als klein meisje zei ik al ‘ik wil op een boerderij wonen’. Dat was heel anders dan tegen de grote stad Amsterdam aan wonen. Zo zei ik ook altijd ‘ik wil een eigen bedrijf’. Wat voor bedrijf dan? Daar kon ik eigenlijk nooit antwoord op geven.

 

Vaak heb ik ideeën die nog niet bestaan, sommige gaan in de ‘bewaardoos’ en sommige vergeet ik snel weer. Woven Clauds is een idee dat is ontstaan vanuit wie ik ben. Ik wil anders zijn, niet zomaar een draagdoekenmerk uit de grond poppen, maar ook echt iets kunnen toevoegen. Ik wil mensen blij maken en contact met ze hebben, maar ook vooral mijn werk doen op mijn eigen tempo en met mijn gezin op nummer één.

 

Woven Clauds ontwikkelt zich voor de buitenwereld misschien langzaam, het is een tijdje stil geweest tijdens onze verhuizing. Intern zijn de ontwikkelingen echter als een speer gegaan. Ik heb mezelf leren ontwerpen, ons team is uitgebreid en we zijn geswitcht van weverij. En we zijn nog met zo veel meer dingen bezig.

 

Onze weverij is gespecialiseerd in het weven van draagdoeken. Wij streven er naar om materialen te gebruiken met een GOTS en/of Oeko Tex certificaat. Dat houdt in dat de materialen milieu, dier en mens vriendelijk zijn en dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt tijdens het productie en verfproces. Zo proberen wij zo verantwoord mogelijk te werken, kunnen we nog iets verbeteren? Laat het ons weten want groei en ontwikkeling is waar Woven Clauds, maar zeer zeker ook ik, voor staan.

 

Mijn wens is om het veilig en ergonomisch dragen voor iedereen bereikbaar te maken. Wij willen er voor zorgen dat dit beter wordt uitgedragen door de maatschappij door draagconsulentes meer en effectiever in te zetten. We zijn hiermee nog bezig met doelgerichte plannen maken. Wil je hieraan bijdragen, neem dan contact met ons op.

 

Bovenal willen wij ouders mooie draagherinneringen geven, of hun herinneringen laten vereeuwigen in een draagdoek.

 

Veel liefs,

 

Claudia

Meer informatie over ons team volgt.